ATESES LES PETICIONS D'INFORMACIÓ SOBRE ON ES POT TROBAR AQUEST LLIBRET HE D'INFORMAR QUE NO ESTÀ A LA VENDA A LES LLIBRERIES PERQUÈ SOLS PODIA ADQUIRIR-SE AMB EL DIARI "LEVANTE. EMV" A LES DADES INDICADES. L'ÚNICA POSSIBILITAT DE FER-SE AMB ALGUN EXEMPLAR ÉS POSANT-SE EN CONTACTE AMB L'EDITORIAL "BROMERA" O AMB EL DIARI "LEVANTE. EMV" PER VEURE SI TENEN EXEMPLARS EN RESERVA. GRÀCIES PEL VOSTRE INTERÉS.

LA CONTALLA DE L'AVENC
LA CONTALLA DE L’AVENC serà una de les onze narracions protagonistes de la vuitena campanya "Llegir en valencià", promoguda per la Fundació Bromera. La Campanya de 2014 s’anomena PAISATGES DE LLEGENDA i ens proposa un recorregut per onze paisatges del més emblemàtics de la Comunitat Valenciana. Joan Andrés Sorribes és l'autor de "LA CONTALLA DE L’AVENC” i Paula M. Rufat ha dissenyat les portades del llibre que es podrà aconseguir amb el diari Levante EMV el proper 19 de juliol.
La campanya es va presentar a Alzira el dia 20 de juny. Aquesta iniciativa compta amb el suport de diferents entitats com la Fundació Bancaixa, Consum, Levante EMV, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.
L’obra ens planteja una recreació literària de la llegenda de l’avenç de Penyagolosa molt popular a les terres que envolten el mític pic. Cal destacar la barreja de contalles mítiques (com la pròpia llegenda) amb la rememoració d’un fet històric ( el treball geodèsics de triangulació cartogràfica). Tot això envoltat pel impressionat entorn de la muntanya de Penyagolosa.
D'aquesta manera, Penyagolosa i la llegenda de Vistabella compartiran protagonisme amb el Benacantil, La calderona, Benicadell,el Cap d’Or, la Valldigna, el Salt de la Nóvia, La Murta, el castell de Xàtiva, la Font Roja, i les Columbretes. Cada text, prenent com a excusa un escenari hi situarà una llegenda o una contalla que tinga aquell lloc com a protagonista. Tota la informació de la campanya, així com les diferents entregues, es poden consultar a la pàgina web www.llegirenvalencia.org.

dijous, 14 d’agost del 2014

"LA CONTALLA DE L'AVENC" A VISTABELLA

DINTRE DE LES JORNADES DE LA SETMANA CULTURAL, JOAN ANDRÉS SORRIBES PRESENTARÀ "LA CONTALLA DE L'AVENC" AL POBLE DE VISTABELLA.
L'ACTE TINDRÀ LLOC DIMARTS, 19 D'AGOST, A LES 12h. AL SALÓ DE L'ANTIGA PRESÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada